Haladás: Tóth Péter Németországban, Kulcsár súlyfelesleggel készül

Vágólapra másolva!
2013.01.22. 20:43
Többen is sérüléssel bajlódnak az élvonalbeli Haladás labdarúgócsapatánál: Tóth Pétert Németországban kezelik, Halmosi Péternek a vádlija fáj, Kenesei Krisztiánnak az Achillese gyulladt be, Iszlai Bencének a combja fáj, míg a plusz kilókkal visszatérő Kulcsár Kornélnak bevizesedett a térde.

„Örülünk a műfűnek – hiszen legalább van hol edzenünk – ugyanakkor gondot is okoz, néhány játékosom sérülése a talaj számlájára írható. Jobb lenne rendes füvön edzeni, de ez van, ezt kell megoldanunk. Iszlai Bencének a combja fáj, Kenesei Krisztiánnak az Achillese gyulladt be, Halmosi Péter a vádlijával bajlódik, míg Kulcsár Kornélnak bevizesedett a térde. Utóbbi három-négy kiló súlyfelesleggel érkezett vissza hozzánk, vélhetően ez is közrejátszik sérülésében" – nyilatkozta Artner Tamás vezetőedző a haladas.hu-nak.

„Hátsérülése után Tóth Péter ugyan elkezdte a munkát, futóedzéseket végzett, de rövid idő után jelezte, hogy ismét fáj a háta. Két hétre egy németországi specialistához utazott - talán sikerül meggyógyítania" – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik