Haladás: Simon Ádám egy szezonra kölcsönbe visszatért

Vágólapra másolva!
2012.08.30. 10:26
Az élvonalbeli Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata egy szezonra kölcsönvette az olasz Palermo magyar játékosát, Simon Ádámot, erről a haladasfc.hu számolt be.

Mint a Nemzeti Sport Online-on korábban már olvashattak róla, Simon Ádám ügyében Tóth Miklós ügyvezető igazgató személyesen utazott ki tárgyalni az olasz klubhoz. Mint a Nemzeti Sport Online-on korábban már olvashattak róla, Simon Ádám ügyében Tóth Miklós ügyvezető igazgató személyesen utazott ki tárgyalni az olasz klubhoz.

A milánói megbeszélés eredménnyel párosult – Simon egy szezonra kölcsönbe visszatér Palermóból – adta hírül a haladasfc.hu.

Az utánpótlás-válogatott középpályás 2011-ben a szombathelyiektől szerződött el az olaszokhoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZOMBATHELYI HALADÁSNÁL
Érkezők: Andorka Péter (Pécsi MFC), Fehér Zoltán (Győri ETO FC), Irhás Ignác (Mezőkövesd – lejárt a kölcsönszerződése), Nagy Dániel (Videoton, meghosszabbították a kölcsönszerződését), Simon Attila (Soproni VSE – lejárt a kölcsönszerződése), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, egy évig kölcsönben), Szvoboda Szabolcs (Budaörs – lejárt a kölcsönszerződése)
Távozik/távozhat: Irhás Ignác (Mezőkövesd – kölcsön után végleg), Molnár Péter (Pécsi MFC), Oross Márton (Gyirmót FC),Simon Attila (Nyíregyháza Spartacus), Sipos Norbert (Siófok), Skriba Máté (FC Tatabánya – kölcsönbe), Marián Sluka (szlovák, ?), Goran Vujovics (montenegrói, Videoton – lejárt a kölcsönszerződése)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik