Haladás: Senki sem szólt, hogy ne menjek edzésre - Rózsa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.07. 07:51
Mint beszámoltunk róla, Rózsa Dánielt, Iszlai Bencét és Halmosi Pétert Kuttor Attila felmentette az edzések látogatása alól a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladásnál. Rózsa Dániel a Nemzeti Sportnak elmondta, senki sem jelezte neki, hogy ne menjen edzésre.

– Elment a délutáni edzésre?
Igen, elmentem – mondta Rózsa Dániel a Nemzeti Sportnak. – Mert úgy tudtam, hogy mindenkinek ott kell lennie Mészöly Géza bemutatkozásán. Új edző érkezett, s valamennyi játékos tiszta lappal indul nála. Általában ez a szokás. Vagy legalábbis nekem senki sem szólt, hogy meg se próbáljak a csapattal ismét edzésbe állni.– Elment a délutáni edzésre?
Igen, elmentem – mondta Rózsa Dániel a Nemzeti Sportnak. – Mert úgy tudtam, hogy mindenkinek ott kell lennie Mészöly Géza bemutatkozásán. Új edző érkezett, s valamennyi játékos tiszta lappal indul nála. Általában ez a szokás. Vagy legalábbis nekem senki sem szólt, hogy meg se próbáljak a csapattal ismét edzésbe állni.

– Miért döntött Kuttor Attila megbízott edző úgy, hogy Halmosi Péterrel és Iszlai Bencével együtt kiteszi a keretből?
– Erről, ha lehet, inkább nem beszélnék. Vannak események, amelyek jobb, ha az öltöző falain belül maradnak. Ez a csapat belügye.

– Akkor csak válaszoljon igennel vagy nemmel. Igaz, hogy azért lett nemkívánatos személy, mert még mindig nem hosszabbította meg a nyáron lejáró szerződését?
– Nem, ez nem igaz. Másról volt szó.

– De csakugyan nem hosszabbított, ugye?
– Valóban nem hosszabbítottam, sőt már eldöntöttem, hogy nem is fogok. Úgy egy hónappal ezelőtt tárgyaltam legutóbb a vezetőséggel, és nem fogadtam el az ajánlatát. Történjék bármi, kitartok az elhatározásom mellett, ezért nyáron biztosan búcsút intek a Haladásnak.

– Vannak már ajánlatai?
Hallani érdeklődőkről, de még korai lenne erről beszélni. Most nem ez a legfontosabb.

– Labdarúgókat tesznek ki a keretből, majd visszaveszik őket, míg az edzők egymásnak adják a kilincset…
– Mi csak játékosok vagyunk, a fejünk felett döntenek. Ha azt mondják, köszönjük, nem kellesz, mit tehetnék, elfogadom a döntést. Ha meg azt mondják, hogy gyere, kellesz, akkor teszem a dolgom, és a feladatomra összpontosítok.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, MIT GONDOL RÓZSA DÁNIEL A BENNMARADÁSÉRT FOLYTATOTT HARCRÓL, OLVASSA EL A TELJES INTERJÚT A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik