Haladás: rendkívüli taggyűlés hétfőn - Szentes Lázár távozik?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.19. 21:16
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás hétfőn rendkívüli tulajdonosi taggyűlést tart, melynek témája az edzőkérdés lesz.

Mint beszámoltunk róla Szentes Lázár elhagyta a szombathelyi stadion lelátóját a Ferencváros elleni NB I-es bajnoki (0–3) szünetében, és a székházból nézte az összecsapást. a Ferencváros elleni NB I-es bajnoki (0–3) szünetében, és a székházból nézte az összecsapást.

A szombathelyi szurkolók a Fraditól kapott gólok után a ƒ„Szentes, takarodj!” rigmussal szidalmazták a Haladás vezetőedzőjét, aki a múlt heti kiállítása miatt nem ülhetett le a kispadra, és a lelátón, a játékoskijáró fölötti részen nézte a találkozót.

„Hétfőn rendkívüli tulajdonosi taggyűlést tartunk, amelynek témája az edzőkérdés. Az esetleges edzőváltásról azonban nem szeretnék nyilatkozni” – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a haladas.hu-nak.

Szentes Lázár a taggyűlést követően sajtótájékoztatót tart hétfőn. Elképzelhető, hogy a Ferencváros elleni volt az utolsó Haladás-mérkőzés, amelyen még ő volt a szombathelyiek edzője.

A rangado.hu információja szerint utódjelöltként öt edző neve van a kalapban: Horváth Ferenc, Véber György, Pintér Attila, Mészöly Géza, valamint Kuttor Attila, de utóbbi a legesélyesebb a posztra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik