Haladás: Radót érdekelné a Nantes ajánlata, ha...

Vágólapra másolva!
2014.01.29. 08:57
Radó András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás játékosa nem hallott a Nantes ajánlatáról, igaz, a törökországi edzőtáborban még nem is beszélt menedzserével. Mint arról beszámoltunk, a francia élvonal (Ligue 1) hetedik helyén álló klub a hírek szerint kiszemelte a magyar korosztályos válogatott támadót.

„Nem hallottam a Nantes érdeklődéséről, igaz, amióta Törökországban vagyunk, nem beszéltem menedzseremmel, Filipovics Vladannal, így nem tudom, mennyire valós a hír – idézi a vaol.hu Radó Andrást. – Mindenesetre jó érzés, ha valóban ilyen patinás csapat látókörébe kerültem. Hogy érdekelne-e az ajánlat? Várjuk meg, amíg komolyra fordul a dolog.”vaol.hu Radó Andrást. – Mindenesetre jó érzés, ha valóban ilyen patinás csapat látókörébe kerültem. Hogy érdekelne-e az ajánlat? Várjuk meg, amíg komolyra fordul a dolog.”

A korábban a Videotonnal is hírbe hozott, a fehérorosz Dinamo Minszk hívását pedig visszautasító Radót képviselő menedzser, Filipovics Vladan januárban a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: a Haladás fiatal támadója nem akar mindenáron váltani, jól érzi magát Szombathelyen, és csak akkor távozik, ha szakmailag és a klub szempontjából is megfelelő ajánlat érkezik érte.

Ugyanakkor francia sajtóhírek szerint Radónak török, lengyel és svájci ajánlata is van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik