Haladás: Nem tucatjátékosokat igazoltunk – Halmosi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.15. 22:35
Mészöly Géza, a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője, valamint Halmosi Péter, a szombathelyi együttes kapitánya is a biztos bentmaradást tekinti a fő célnak a következő idényben.

„Csakúgy, mint a többi csapat, mi is megerősödtünk, kicserélődött a keret, nem tucatjátékosokat igazoltunk, az érkezők közül négyen-öten a kezdőbe kerülhetnek – nyilatkozta Halmosi Péter a Haladás honlapjának. – Ám hiába végeztünk jó munkát, szerződtettünk minőségi futballistákat, három hét alatt nem lehet teljesen összeállni. Az anyagi háttér biztosított, jobbak leszünk, mint tavaly. Azt mondom, ebben a bajnokságban elsődleges cél a biztos bentmaradás, aztán évről-évre lépjünk előbbre. Örülök, hogy vasárnap bajnokin együtt szerepelhetek Király Gáborral – anno édesapáink is együtt futballoztak. Az első négy meccs – FTC, Videoton, MTK, Debrecen – húzós lesz. Ettől függetlenül a Fradi ellen jó hangulatú összecsapáson a vélhetően a lelátóra visszatérő ultráink segítségével is bravúrgyőzelmet várok.”Halmosi Péter a Haladás honlapjának. – Ám hiába végeztünk jó munkát, szerződtettünk minőségi futballistákat, három hét alatt nem lehet teljesen összeállni. Az anyagi háttér biztosított, jobbak leszünk, mint tavaly. Azt mondom, ebben a bajnokságban elsődleges cél a biztos bentmaradás, aztán évről-évre lépjünk előbbre. Örülök, hogy vasárnap bajnokin együtt szerepelhetek Király Gáborral – anno édesapáink is együtt futballoztak. Az első négy meccs – FTC, Videoton, MTK, Debrecen – húzós lesz. Ettől függetlenül a Fradi ellen jó hangulatú összecsapáson a vélhetően a lelátóra visszatérő ultráink segítségével is bravúrgyőzelmet várok.”

Mészöly Géza elsődleges célja szintén a kiesés elkerülése. A vezetőedző szerint is minőségi labdarúgókkal erősödtek, minden posztra két azonos képességű játékosuk van. A szakember fegyelmezett, egymásért küzdeni akaró, az utolsó leheletig harcoló, a csapategységet elsőrendű szempontnak tekintő gárdát akar a pályán látni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik