Haladás: Korolovszky Gáboron kívül más érkező nem várható

Vágólapra másolva!
2010.07.13. 18:55
Úgy tűnik, hogy Korolovszky Gábor szerződtetésével befejezõdött a Szombathelyi Haladás játékoskeretének megerősítése, újabb labdarúgó érkezése nem várható.

Ezt a vasnepe.hu regionális portál kérdésére mondta el Tóth Miklós klubigazgató.vasnepe.hu regionális portál kérdésére mondta el Tóth Miklós klubigazgató.

A nyári átigazolási szezonban több játékos távozott a Haladástól: az egyaránt kölcsönben futballozó Halmosi Péter, Jean-Baptiste Paternotte, illetve El-Hadji Diouf már nem tagja a szombathelyi gárdának, Bogdanovics Igor Hajdúböszörménybe került, és a Nagy Gábor-féle csereüzlet miatt Skriba Máté is eligazolt a zöld-fehérektõl (utóbbi a szezon végéig az MTK együttesében futballozik kölcsönben).

Eddig egyetlen játékos, a három évre aláíró Korolovszky Gábor érkezett, és úgy fest, rajta kívül mást már nem is igazol a Haladás.

„Való igaz, Korolovszky Gáboron kívül nem tervezzük újabb játékos igazolását, jelen állás szerint tehát a mostani kerettel kezdjük el a bajnokságot – mondta a Vas Népének Tóth Miklós. – Ez egyben azt is jelenti, hogy vélhetõen senki sem távozik a csapattól, ugyanakkor azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy messze még az átigazolási szezon vége. Maradjunk annyiban, ha rajtunk múlik, akkor sem érkezőnk, sem távozónk nem lesz már.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik