Haladás: Idegenben sincs tele a nadrág, a Vidit például lefociztuk - Halmosi

Vágólapra másolva!
2011.10.18. 20:17
A Haladás Paks elleni, hétvégi 3–2-es veresége kapcsán Halmosi Péter nyilatkozott a szombathelyi klub hivatalos honlapjának. A középpályást elsősorban a sorozatos idegenbeli kudarcok apropóján kérdezték – a vasiak hét idegenbeli meccsük közül ötöt elveszítettek.

„Nem értek egyet azzal a szurkolói felvetéssel, amely szerint ha elhagyjuk a Szombathely táblát, egyből tele lesz a nadrágunk – ez egyáltalán nem így van – nyilatkozta a haladas.hu-nak Halmosi Péter. – Ettől függetlenül amíg így szerepelünk idegenben, addig a bajnoki tabellán ajelenlegi helyezésünk a realitást tükrözi.”

„De nézzük azért csak meg: a tavalyi bajnokságban először a tavaszi hajrában, az MTK pályáján nyertünk idegenben – szóval ahhoz viszonyítva egész jól állunk: a Fradi ellen már ősszel megszereztük első idegenbeli három pontunkat. Ha még háromszor nyerünk idegenben a bajnokságban – miközben a hazai meccseinket hozzuk – szép eredményt érhetünk el. Ráadásul sem Pécsett, sem Győrött, sem Székesfehérváron, sem pedig legutóbb Pakson nem érdemeltünk vereséget, egyedül az újpesti zakó volt jogos. A Videotont például lefociztuk a pályáról, a kilencvenedik percben mégis kikaptunk" – fogalmazott Halmosi.

„Ami a paksi meccset illeti: a hazaiak négyszer lőttek kapura, ebből három gól lett. Ez az ő szempontjukból kétségtelenül jó mutató, de egyúttal a mi hülyeségünket is jelzi, hogy így ki tudtunk kapni.Pláne, hogy a szakmai stáb felkészített minket arra, hogy a beadásoknál Hrepka Ádám a rövidre érkezik, Böde Dániel pedig minden helyzetből tüzel. Ezek után nem tudom sírjak vagy nevessek, hogy Hrepka és Böde is milyen gólt szerzett. Azért azt megjegyezném, hogy Vujovics egyenlítő gólja után Kovács Istvánt buktatták a tizenhatoson belül, márpedig ha megkapjuk és értékesítjük a jogos büntetőt, pár perc alatt mi vezetünk kettő egyre, ehelyett..." – tette hozzá a középpályás, aki egy le nem fújt kezezést is számon kért a játékvezetőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik