Haladás: Halmosi elhagyta a kórházat, korábban visszatérhet

Vágólapra másolva!
2015.07.20. 12:32
Mint beszámoltunk róla, vasárnap este megműtötték Halmosi Pétert, a Haladás labdarúgóját, aki a Ferencváros elleni bajnoki nyitányon eltörött a járomcsontja. A szélső azonban a vártnál hamarabb, két hét múlva visszatérhet.

Halmosit az első félidő közepén – egygólos ferencvárosi vezetésnél – Emir Dilaver ütközte le a mezőnyben, holttérből érkezve. A szombathelyiek rutinos labdarúgóját sokáig ápolták, majd lecserélték, miután nem tudta folytatni a játékot.

„A fejelés következtében az arcán a bal oldali járomíve beroppant, magyarul eltörött – mondta Kelemen Péter, a szombathelyiek csapatorvosa a haladas.hu-nak. – Halmosit éjfél körül szájsebészeti beavatkozással megoperálták, ma már haza is engedték. Néhány napig pihennie kell, majd elkezdheti a könnyített edzéseket és amint megérkezik a számára speciálisan legyártatott arcvédő maszk, abban már játszhat. Ha minden jól megy, a következő, MTK elleni hazai bajnokin szerepelhet a futballista.”

Ez azt jelenti, hogy a labdarúgó a vártnál korábban visszatérhet, a korábban említett négy hét helyett, csak két hetet kell kihagynia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik