Haladás: estére új edző lehet; Horváth Ferenccel egyeztettek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.20. 18:34
A Nemzeti Sport információja szerint Illés Béla, az élvonalbeli Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának többségi társtulajdonosa úgy ment el az esti tulajdonosi gyűlésre – amelynek témája az, hogy ki legyen a délután menesztett Szentes Lázár utódja –, hogy előtte Horváth Ferenccel egyeztetett.

Szentes mai távozásáról már vasárnap beszámolhattunk, ugyanakkor napvilágot látott, hogy az utódjelöltek között ott van Horváth Ferenc, Véber György, Pintér Attila, Mészöly Géza és a szombathelyi utánpótlásnál dolgozó Kuttor Attila.Szentes mai távozásáról már vasárnap beszámolhattunk, ugyanakkor napvilágot látott, hogy az utódjelöltek között ott van Horváth Ferenc, Véber György, Pintér Attila, Mészöly Géza és a szombathelyi utánpótlásnál dolgozó Kuttor Attila.

Utóbbinak azonban nincs pro licence, valamint bajos lenne megoldani a helyettesítését a korosztályos csapatoknál, így ő vélhetően körön kívülre került. Információnk szerint a kispad első számú várományosa Horváth Ferenc, aki a szezont még az ETO vezetőedzőjeként kezdte meg, mielőtt október végén szerződést bontottak volna vele a győriek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik