Haladás: egy ideig még nem láthatjuk védeni Király Gábort

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.03. 07:44
Noha Mészöly Géza, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás vezetőedzője még a szerdai Magyar Kupa-mérkőzés után abban reménykedett, hogy talán a Paks elleni bajnokin számíthat a 108-szoros válogatott Király Gáborra, péntekre eldőlt, hogy a Haladás vezetőedzője a keretbe sem jelölheti a negyvenéves labdarúgót.

Király már nem sérült, ám egyelőre nincs olyan állapotban, hogy a kapuba álljon, továbbra is Fehér József rehabilitációs edzővel dolgozik.

A szakember szerint egyelőre hetven-nyolcvan százalékos állapotban van – mondta Mészöly Géza a Nemzeti Sportnak. – Nagyobb baj, hogy bizonyos mozdulatok után továbbra is fájdalmat érez, ez pedig azt jelenti, hogy ebben az évben már nem számolhatok vele. Már csak abban bízhatok, hogy a tavaszi rajt előtti felkészülés kezdetére újra százszázalékos állapotban lesz, és a csapattal kezdheti el a munkát."

A porcleválás miatt sérült Rózsa Dániel kezeléséről csak a jövő heti MRI-vizsgálat után döntenek az orvosok, így szombaton Pakson is a 21 éves, a Debreceni VSC ellen bemutatkozó Gyurján Márton kezd, a kispadon pedig Lévay Gergely ül, aki szintén átesett a tűzkeresztségen, hiszen az Érd elleni Magyar Kupa-meccsen kiállított társát helyettesítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik