Haladás: A mi helyzeteinket nem mutatta meg a tévé – Mészöly

Vágólapra másolva!
2015.07.28. 09:47
Mészöly Géza, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője szerint a Videoton bepánikolt, miután gólt kapott az 1–0-s szombathelyi sikerrel végződő találkozón. A mérkőzést nem közvetítette élőben az M4 Sport, és a szakember szerint az összefoglalóban nem mutatták meg az ő helyzeteiket.

„Úgy érzem, bátorságban és szervezettségben mindenképpen előreléptünk az FTC-meccs óta – mondta Mészöly Géza a haladas.hu-nak. – Nagyszerűen küzdöttek a fiúk, ha kellett, kisegítették egymást. A cseréink – csakúgy, mint a Fradi ellen – ezúttal is jól szálltak be. A második félidőben stabilabbak voltunk hátul, vezetésünk után pedig bepánikolt a Videoton.” vezetésünk után pedig bepánikolt a Videoton.”

„Nagy dicséret illeti Király Gábort, fantasztikus teljesítményt nyújtott, nem tudom, van-e ennél is feljebb. Miután Angliából hazatért, láttuk, nemcsak kézzel, lábbal is nagyon erős, bátran kijön a mezőnybe is. Nagyon örülök Gabi visszatérésének, sokat tesz azért, hogy a csapat sikeres legyen. Ez összecseng azzal, amit a szakmai stáb is sulykol a játékosokba.”

„Nem tetszett, amit a televízió leadott meccsösszefoglaló gyanánt. Gyakorlatilag a mi helyzeteiket nem mutatták – nem értem, hogy maradhatott ki például Leandro Martínez százszázalékos ziccere. De hogy ne csak hazabeszéljek: a mi kapunk előtt is adódtak ziccerek, azokat sem láthatták a nézők. Ráadásul kifejezetten izgalmas meccs volt, jó propagandája a futballnak, és miután kevés semleges szurkoló volt a stadionban, ők is biztosan kíváncsiak lettek volna egy hosszabb összefoglalóra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik