Nehéz csata vár a kieső helyen álló Bp. Honvédra az OTP Bank Liga szombati játéknapján a Puskás Akadémia ellen. A kispestiek elnyűhetetlen hátvédje, a 35 éves Ivan Lovric szinte napra pontosan tíz éve játszotta le az első meccsét a csapat színeiben. A premiert az elmúlt évtizedben további 270 kispesti tétmeccs követte. Ami az élvonalbeli fellépések számát illeti, a Honvédban 218, Kecskeméten 31 áll a bekk neve mögött, tehát Felcsúton következhet a 250. bajnokija. Hogy mit vár a találkozótól, kiderül írásunkból.

A tokiói olimpián esélyes versenyzőket bemutató sorozatunkban a cselgáncsozó Karakas Hedviget szólaltattuk meg. A dzsudoka megúszta eddig a koronavírus-fertőzést, és már túl van az első oltáson. Mint mondta, így is van benne félelem: elsősorban azért, mert a családját szeretné védeni, másodsorban pedig az olimpia esztendejében hatalmas érvágás lenne számára, ha megbetegedne és heteket ki kellene hagynia a felkészülésből. Jó formában van, egy hete úgy nyert bronzot a tel-avivi Grand Slamen, hogy nem éppen ideális körülmények között készült az eseményre...   

Úgy tűnik, Hahn János 14 évesen jó döntést hozott, amikor a tenisz és a futball közül utóbbit választotta. Három esztendővel később bemutatkozott az NB I-ben, ma már jó esélye van arra, hogy a Paksi FC történetében ő legyen a második gólkirály, miközben nemcsak a pályán, a dartsban is „szórja” a triplákat. Képes Sport-mellékletünkben interjú olvashatnak a válogatottságról álmodó, a novembert különösen kedvelő csatárral, az is kiderül, mi jut eszébe 2020. november 7-ről.