Futsal: stabil az állapota az újraélesztett exfradistának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.07. 07:53
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az elvégzett műtétek következtében stabil az állapota a korábban a Ferencváros futsalcsapatában is játszó Huszty Dánielnek, aki a hétvégén szenvedett autóbalesetet, amely után újra is kellett éleszteni.

Tragikus balesetet szenvedett a Fradi futsal-csapatának korábbi játékosa, Huszty Dániel – számolt be a hírről korábban az ftcfutsal.hu. – A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján négyen utaztak abban az autóban, amely Pécs közelében, a 6-os út, 208-as kilométerénélletért az útról és az árokban egy fának ütközött. Egy személygépjármű előzési manőverbe kezdett, amely során a szemből érkező gépkocsi vezetőjeaz ütközés elkerülése végett elrántotta a kormányt és fának ütközött, ebben ült Huszty Dániel.ftcfutsal.hu. – A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján négyen utaztak abban az autóban, amely Pécs közelében, a 6-os út, 208-as kilométerénélletért az útról és az árokban egy fának ütközött. Egy személygépjármű előzési manőverbe kezdett, amely során a szemből érkező gépkocsi vezetőjeaz ütközés elkerülése végett elrántotta a kormányt és fának ütközött, ebben ült Huszty Dániel.

A balesetben egy ember életét vesztette, a jelenlegi szezonban nagypályán, az NB III-as Újbudában szereplő Husztyt újra kellett éleszteni, majd kórházba szállították, ahol több, életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint ezek következtében stabilizálták az állapotát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik