Futsal NB I: a játékos-edző gólt lőtt, bent maradt a Fradi – egyelőre

Vágólapra másolva!
2018.06.07. 22:56
A Ferencváros hosszabbítás után ismét legyőzte a Bőnyt a futsal NB I-ben a kilencedik helyért rendezett csata harmadik mérkőzésén, így 2–1-es összesítéssel megnyerte a párharcot, de a bennmaradáshoz még felül kell múlnia a Csömört is, amelytől a Magyar Kupában kikapott.

A párharc első meccsét hazai pályán 1–0-ra elveszítő Fradi a második találkozót kétgólos hátrányból felállva, hosszabbítás után nyerte meg Győrben (4–3). A harmadik mérkőzés első félidejében a Bőny kétszer is megszerezte a vezetést, ám a zöld-fehérek Keresztury Márton találataival mindkétszer egyenlítettek.a második találkozót kétgólos hátrányból felállva, hosszabbítás után nyerte meg Győrben (4–3). A harmadik mérkőzés első félidejében a Bőny kétszer is megszerezte a vezetést, ám a zöld-fehérek Keresztury Márton találataival mindkétszer egyenlítettek.

A gól nélküli második játékrész után következett a hosszabbítás, amelyben már csak az FTC talált be: a 42. percben a játékos-edző Tony Safar volt eredményes.

A Ferencváros így 3–2-re megnyerte az összecsapást és megszerezte a kilencedik helyet – míg a Bőny kiesett az NB I-ből –, de a bennmaradáshoz az osztályozón még felül kell múlnia a Csömört is, amely 3–2-es összesítéssel elveszítette az NB II aranycsatáját a BME ellen.

FUTSAL
NB I
A 9. HELYÉRT, 3. MÉRKŐZÉS
Ferencváros–Bőny 3–2
(2–2, 2–2, 3–2) – hosszabbítás után
G:
Keresztury (13., 20.), Safar (42.), ill. Bogyó (4.), Bieder (19.)
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2–1 a Ferencváros javára

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik