Futsal MK: a Haladás kilenc, az Újpest öt gólt lőve jutott tovább

Vágólapra másolva!
2020.11.04. 23:39
A Haladás VSE idegenben a Mád ellen, az Újpest hazai pályán az élvonalbeli rivális Aramis ellenében jutott a legjobb nyolc közé a futsal Magyar Kupában.

Az NB I-es listavezető Haladás az NB II Keleti csoportjában szereplő Mádi FC otthonába látogatott az MK 3. fordulójában. A találkozón Dróth Zoltán és Vidák Balázs is duplázott, a szombathelyiek pedig kilenc gólig meg sem álltak, így magabiztos sikerrel léptek a legjobb nyolc közé (3–9). Dróth Zoltán és Vidák Balázs is duplázott, a szombathelyiek pedig kilenc gólig meg sem álltak, így magabiztos sikerrel léptek a legjobb nyolc közé (3–9).

Az UTE atlétikai centrumában két élvonalbeli együttes találkozott. Az Újpest RFC-220Volt az Aramis SE-t fogadta. A találkozón a vendégcsapat számított esélyesebbnek – a bajnoki tabellán öt pont, az NB I-es csatájukon egy gól volt a különbség az Aramis javára.

Ehhez képest 8 percnyi játékot követően a Széki Attila, alias Curtis szerződtetését épp szerdán bejelentő Újpest szerzett vezetést Ricardo Sobral találatával (1–0). A lila-fehérek remek első félidei hajrával 4–1-es előnyben vonulhattak szünetre. A második félidő fordulatot nem hozott, mindkét csapat egy-egy gólt lőtt (5–2).

FUTSAL MAGYAR KUPA
Újpest RFC-220Volt–Aramis SE 5–2 (4–1)
Mádi FC (NB II)–Haladás VSE 3–9 (1–6)
20.00: Tihanyi FC–Kistarcsai VSC

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik