Futsal: Angliába hívták a veszprémi csapat vezetőedzőjét

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.10.06. 09:28
Fehér Zsolt, az 1. Futsal Club Veszprém vezetőedzője Angliába utazik egy londoni futsalcsapat meghívására. A korábbi korosztályos válogatott edzővel a Futsal Hungary készített interjút.

„A LIFC (London International Futsal Club) invitálásának teszek eleget, amely 2016-ban alakult – kezdte Fehér Zsolt.Jelen pillanatban az angol második ligában játszanak a déli csoportban, és minden idényben bejutnak a felsőházba. 2018-ban meg is nyerték azt, ezzel kiharcolták az első osztályú tagságot, de sajnos anyagi problémák miatt nem mertek belevágni. Az elmúlt években több magyar játékos is megfordult a klubnál.” „A LIFC (London International Futsal Club) invitálásának teszek eleget, amely 2016-ban alakult – kezdte Fehér Zsolt.Jelen pillanatban az angol második ligában játszanak a déli csoportban, és minden idényben bejutnak a felsőházba. 2018-ban meg is nyerték azt, ezzel kiharcolták az első osztályú tagságot, de sajnos anyagi problémák miatt nem mertek belevágni. Az elmúlt években több magyar játékos is megfordult a klubnál.”

„Csongor László keresett meg, aki jelen pillanatban a csapat játékos-edzője, hogy utazzak ki, és segítsek a szakmai munkában. Október 6-án repülök Londonba, és magam is izgalommal várom a kinti »munkát«, videózást, edzést, valamint a hétvégi bajnoki mérkőzést” – árulta el. Hozzátette, hogy szeretne élvonalbeli találkozókat is megtekinteni, hogy megtudja, hol tart hozzánk képest az angol futsal.

Fehér Zsolt lapunknak elmondta: büszkeséggel tölti el, hogy ő az első olyan futsaledző Magyarországon, aki ilyen jellegű felkérést kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik