FTC: Myrto Uzuni üzent a bajnoki cím elhódítása után

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.28. 10:40
null
Uzuni nem felejtette el a Ferencvárost (Fotó: Török Attila)
Mint ismert, megvédte a bajnoki címét a Ferencváros, amely a labdarúgó NB I 29. fordulójában odahaza 2–1-re legyőzte az Újpestet. Ugyan a közönségkedvenc Myrto Uzuni a téli átigazolási időszakban a Granada kedvéért elhagyta az FTC-t, de az albán válogatott támadó nem felejtette el korábbi klubját, videoüzenetben gratulált az újabb elsőséghez.

 

„Minden Fradi-játékosnak, szurkolónak, edzőnek, stábtagnak és a klubot irányító embereknek is szeretnék gratulálni a 33. bajnoki címhez!” – idézte a fradi.hu Myrto Uzunit, aki a Ferencváros színeiben 67 tétmérkőzésen 36 gólt hozott össze.

Az albán válogatott támadó amellett, hogy gratulált a klubnak a sorozatban 4., összesen 33. bajnoki címhez, elmondta, egyszer vissza fog térni a klubhoz.

„Mivel az idény elsőt felét én is a csapatnál töltöttem, úgy érzem, én is a részese vagyok ennek a sikernek. Büszkeséggel tölt el, hogy ennek a klubnak a tagja lehettem és megígérem, hogy egy nap vissza fogok térni ebbe a csodálatos városba és a csodás klubba és a legőrültebb szurkolókhoz. Még egy dolog: Mostantól a Magyar Kupa lebegjen a szemetek előtt, én is szurkolok nektek. Legutóbb nem sikerült megnyernünk a kupát, az idei döntőre sok sikert kívánok! Budapest, hiányzol! Hajrá, Fradi!”– mondta az FTC-vel két bajnoki címet, Bajnokok Ligája- és Európa-liga csoportkört kiharcoló játékos.

@fradimedia

Uzuni mellett a klub másik korábbi labdarúgója, Fernando Gorriarán is gratulált a zöld-fehéreknek az elsőséghez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik