FTC: újra Fradi-címeres mezt húz Julian Jenner?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.29. 18:38
null
Jenner szíve szerint újra Fradi-címeres mezt húzna, de hogy aztán mit hoz a valóság… (Fotó: NS-archív)
Julian Jenner bejelentkezett a Ferencvárosnál! A holland szélső azonban nem a nagypályás labdarúgókhoz, hanem a futsalcsapatba térne vissza.

A brazil Felipe Matos a Ferencváros utánpótlásában dolgozik, ám emellett a zöld-fehérek futsalcsapatának vezetőedzői teendőit is ellátja. Az együttes magabiztosan, százszázalékos teljesítménnyel vezeti a futsal NB II Nyugati csoportját – mind a 14 meccsét megnyerte és ezeken a találkozókon 140 gólt szerzett.

Felipe Matos azonban nagy lelkesedéssel készül a hétfő esti mérkőzésre, amelyen az FTC az ötödik helyezett Airnergy FC-vel játszik 20.20-tól a Népligetben. A brazil szakember a Facebook-oldalára posztolt a találkozóval kapcsolatos elvárásairól, az első kommentelő pedig egy ismerős arc volt:

„Papi, ha szeretnéd, én szívesen játszom nálad… Nincs csapatom, csak szólj és szívesen megyek!” – írta Julian Jenner.

Jenner ugyanis január 29-én szerződést bontott a Notts Countyval – miután több balhéja is volt, ez nem volt meglepetés… A korábban Magyarországon az FTC mellett a Diósgyőrben is futballozó holland kedvese magyar, így lenne oka visszatérnie hazánkba.

„Nagyszerű lenne, nagy szükségem lenne rád” – válaszolt neki Felipe Matos, amire Jenner úgy reagált, ő tényleg nem viccel, csak egy szavába kerül és érkezik.

Az átigazolásnak azonban kicsi az esélye. Magyarországon még az NB I-ben sincs túl sok profi csapat, így természetesen a másodosztályú Ferencvárosnál is csak amatőr játékosok játszanak. Ezt a Nemzeti Sport Online érdeklődésére Felipe Matos is megerősítette.

„Nem viccelődtem azzal a kiírásommal, ha idejönne, tárt karokkal várnám! – mondta Felipe Matos az NSO-nak. – Kiváló játékosaim vannak, de biztosan játszana… Ugyanakkor természetesen tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz lenne megszereznünk őt.”

Jenner a közösségi médiában közzétett korábbi bejegyzéseiben többször is kifejezte, mennyire szeretett a Fradinál játszani. Az NSO-nak korábban elmondta, szívesen játszana újra az FTC-ben, de tudja, hogy ez most kivitelezhetetlen. Talán a futsalosoknál?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik