FTC: SPORTFIVE néven folytatja a Groupama Aréna működtetője

Vágólapra másolva!
2020.05.28. 15:59
null
Megváltozik a Groupama Aréna üzemeltetőjének neve (Fotó: Tumbász Hédi)
A Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. május 28-tól SPORTFIVE néven működik tovább – derült ki a vállalatnak a Nemzeti Sporthoz eljuttatott közleményéből.

A névváltoztatás azután következett be, hogy a csoportot a Lagardère Group április közepén eladta a H.I.G. Capitalnek.

A SPORTFIVE és a Ferencvárosi Torna Club továbbra is folytatja együttműködését, amely az elmúlt hat évben, a Groupama Aréna átadása óta a stadion üzemeltetését jellemezte.

A SPORTFIVE magyar menedzsmentje nem változik.

„A Groupama Aréna üzemeltetőjeként immár hat éve arra törekszünk, hogy a Fradinak megfelelő otthont biztosítsunk, mindeközben pedig kihasználjuk a multifunkciós stadionunk minden előnyét. Nevünk megváltoztatásával ezen törekvéseink nem módosulnak, továbbra is a partnereink legmagasabb szintű kiszolgálására törekszünk. A SPORTFIVE már ismert és elismert márka az európai sportpiacon, így büszkén mondhatom, hogy a nemzetközi csapat támogatásával további gyümölcsöző együttműködéseket építhetünk és innovatív fejlesztéseket hozhatunk az FTC és minden partnerünk számára” – idézi a közlemény Igaz Andrást, a SPORTFIVE magyar leányvállalatának ügyvezetőjét.

A Ferencváros a Groupama Aréna megnyitása óta két bajnoki címet és három Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett. A stadion multifunkciós jellegét jól kihasználva az üzemeltető már több mint 1000 vállalati rendezvényt rendezett meg az arénában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik