FTC: „Nehéz mondanom bármit is” – Trochowski Budapesten edzett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.23. 22:33
A transfermarkt.de piaci portál Piotr Trochowskival, a Bayern München, a Hamburg és a Sevilla korábbi német válogatott játékosával készített interjút, aki iránt 2015 nyarán a Ferencváros is érdeklődött – sőt, a 32 esztendős, jelenleg szabadon igazolható középpályás a mai napig tartja a kapcsolatot egykori trénerével, Thomas Doll-lal.



A transfermarkt.de egyik fórumozója azt kérdezte Trochowskitól, hogy pályafutása során melyik edzője volt rá a legnagyobb hatással, kinek köszönheti a legtöbbet.

„Egyértelműen Thomas Dollt mondanám, aki Münchenből elvitt engem Hamburgba, és bizalmat szavazott nekem a HSV-nál. Tulajdonképpen ez jelentette számomra az áttörést a Bundesligában, rengeteget köszönhetek neki. Élmény volt vele együtt dolgozni, ráadásul sikeresek is voltunk. A mai napig tartjuk a kapcsolatot, nemrégiben egy hetet Budapesten edzettem. Semmit sem változott, előbb-utóbb ismét a Bundesligában láthatjuk. Lehet, hogy hamarabb, mint gondolnánk” – mondta Trochowski.

A 35-szörös német válogatott középpályásnak nyár óta nincs csapata, s mivel jelenleg térdműtétje után lábadozik, nem is várható, hogy ebben a szezonban visszatér a pályára. De vajon mit hoz a jövő? Elképzelhető-e, hogy Trochowski és Doll a Fradinál is együtt dolgozzon?

„A jelenlegi helyzetben nehéz bármit is mondanom a jövőmről, akármilyen lehetőségről is legyen szó” – tette hozzá a világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik