FTC: Moniz reméli, Holman az MTK ellen is főszereplő lesz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.17. 10:58
Ricardo Moniz, az FTC labdarúgócsapatának vezetőedzője a Videoton elleni kudarc után az örökrangadón már nyerni szeretne, és reméli, Holman Dávid a győri meccs után az MTK ellen is főszereplő lesz.

„Vissza kell vágnunk – leginkább saját magunk miatt – a Videoton elleni kudarc után – nyilatkozta Moniz a fradi.hu-nak. – Meg kell mutatnunk, mit tudunk hazai pályán a csodálatos közönségünk előtt. Fordulatos, nehéz meccsre számítok, amelyet nagy várakozás előz meg mindkét klub részéről. A Győr ellen nyerni tudtunk, bízom benne, hogy ugyanazt a forgatókönyvet írja majd a sors. A Győr elleni meccs egyértelműen Holman Dávidé volt, remélem, hogy most is így lesz és meg tudja mutatni, mi rejlik benne."Moniz a fradi.hu-nak. – Meg kell mutatnunk, mit tudunk hazai pályán a csodálatos közönségünk előtt. Fordulatos, nehéz meccsre számítok, amelyet nagy várakozás előz meg mindkét klub részéről. A Győr ellen nyerni tudtunk, bízom benne, hogy ugyanazt a forgatókönyvet írja majd a sors. A Győr elleni meccs egyértelműen Holman Dávidé volt, remélem, hogy most is így lesz és meg tudja mutatni, mi rejlik benne."

Garami József tervei szerint az MTK a Groppioni – Nagy T., Kálnoki Kis, Vukmir, Fejes – Poór, Pölöskei, Kanta – Vass P., Bese, Pál A. összeállításban kezdi az összecsapást.

„Természetesen nagyon készülünk a mérkőzésre, az örökrangadónak megfelelően fokozott izgalommal – mondta az MTK honlapjának Garami. – Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen a Ferencváros tovább erősített, sok komoly képességű játékost szerződtetett, és a bajnoki címre hajt. Mindent megteszünk majd azért, hogy sikerrel szerepeljünk a találkozón.”

NB I, 4. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK
Időpont Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Augusztus 16., péntek
19.00 Kaposvári Rákóczi–Újpest 2–2
Szabó Zsolt
Augusztus 17., szombat
16.30 Diósgyőri VTK–KTE-Phoenix Mecano (Sport1)
Andó-Szabó Sándor
19.00 Mezőkövesd-Zsóry–Lombard Pápa Kassai Viktor
19.00 Pécsi MFC–Győri ETO (Sport1)
Vad II István
21.00 Ferencváros–MTK Budapest (M2)
Farkas Ádám
Augusztus 18., vasárnap
16.30 Bp. Honvéd–Puskás Akadémia FC (M1) Erdős József
18.30 Videoton–MVM Paks (Sport2)
Solymosi Péter
20.30 Haladás–Debreceni VSC-Teva (Sport2)
Fábián Mihály
TABELLAGÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETRENDEREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik