FTC: Marin megerősítette, visszavonul – új munkahelye is megvan már

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2022.04.06. 12:17
null
Marko Marin Budapestről Belgrádba költözik (Fotó: Török Attila)
Igaznak bizonyult a hír, miszerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros középpályása, Marko Marin az idény végén visszavonul. A 16-szoros német válogatott játékos a szerb MozzartSportnak megerősítette: nyártól a játékosmegfigyelők vezetőjeként tér vissza korábbi klubjához, a szerb Szuperligában jelenleg címvédő Crvena zvezdához – írja a Kicker.

 

Március végén számoltunk be róla, hogy Marko Marin és a szerb válogatott szövetségi kapitánya, Dragan Sztojkovics a Magyarország–Szerbia (0–1) felkészülési mérkőzés előtt beszélgetett a Hilton Budapestben. Sajtóhírek szerint arról folyt a diskurzus, hogy a középpályás az idény végén visszavonul – szerdán a játékos is elismerte, igaz az információ.

A boszniai szerb származású német labdarúgó pályafutásának utolsó klubja játékosként így már biztosan a Ferencváros lesz, ahol szerződése nyáron jár le, a lehetséges egyéves opcióval a középpályás már nem kíván élni.

Marin mielőtt 2021 szeptemberében az FTC-hez igazolt, játszott a Borussia Mönchengladbachban, a Werder Bremenben, a Chelsea-ben és a Fiorentinában is. 2018 augusztusa és 2020 januárja között a szerb Crvena zvezda játékosa volt – ide tér most vissza, már a szakmai stáb tagjaként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik