FTC: Lamah távozhat, Lovrencsics és Fiola érkezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.20. 20:21
null
Lovrencsics lehet, hogy a Fradiba igazol (Fotó: Veres Viktor)
Elképzelhető, hogy a Ferencvárosban folytatja pályafutását Lovrencsics Gergő, a Lech Poznan labdarúgója. Ezzel egyidejűleg Roland Lamah távozhat a magyar bajnoktól.

 

Először a rangado.hu írta meg, hogy Lovrencsics a Ferencváros célkeresztjébe került, és a nyáron hazatérhet Lengyelországból.

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a zöld-fehérek azért szerződtetnék Lovrencsicset, mert egy meghatározó játékos távozik a támadósorból.

Spanyolországi értesülésünk szerint Lamah lehet ez a távozó, aki iránt több országból is érdeklődnek. A transfermarkt.de szerint a szerződése nyáron le is jár a Fradinál.

Konkrétumok nincsenek az ügyben, a Ferencváros még nem állapodott meg a Lech labdarúgójával, akinek szintén nyárig szól a szerződése lengyel klubjánál.

A Fradi nemcsak a támadósorát, hanem a védelmét is megerősítené. Úgy értesültünk, hogy a válogatott Fiola Attila is jelölt, de igencsak kérdéses a megszerzése. Egyrészt függ attól, hogy a védő csapata, a Puskás Akadémia bent marad-e az NB I-ben. Másrészt egy Európa-bajnoki szereplés jócskán megdobhatja egy játékos értékét, így nem valószínű, hogy Fiola a franciaországi torna előtt döntene.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik