FTC: Laidouni megállná a helyét Oroszországban – Csercseszov

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.07. 10:33
null
Csercseszov szerint Laidouni kulcsember az FTC-ben (Fotó: Árvai Károly)
Az orosz Szport-Ekszpressz portálnak nyilatkozott Sztanyiszlav Csercseszov, a magyar élvonalbeli labdarúgó bajnokságban (NB I) szereplő Ferencváros vezetőedzője a zöld-fehér klub tunéziai középpályásának, Aissa Laidouninak az esetleges átigazolásáról.

Laidouni iránt már a világbajnokságot megelőzően is volt érdeklődés – a srác megmutatta magát az Európa-ligában. A katari torna után – amelyen a tunéziai csapat legjobbja volt – az iránta való kereslet jelentősen megnőtt. Kaptam olyan információkat, melyek szerint Laidounit Franciaországból, Olaszországból és Németországból is figyelik – konkrét klubokat nem tudok megnevezni, arról a sportigazgatót lehet kérdezni” – nyilatkozta a Laidouni iránti érdeklődésről Sztanyiszlav Csercseszov.

Az orosz vonal? Mostanában senki nem keresett meg személyesen Laidounival kapcsolatban, de azt én is tudom, hogy több orosz csapat is figyeli a játékosainkat. Ennek tükrében nem lennék meglepve, ha Laidouni felkeltené az orosz klubok figyelmét – ő minőségi játékos, aki megállná a helyét a Premjer-Ligában” – summázta véleményét az FTC orosz mestere.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik