FTC: köszönetet mondanak és meccsre hívják a Nemzet Hőseit

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.04.29. 12:44
null
A Groupama Aréna (Fotó: Nemzeti Sport)
A Ferencvárosi Torna Club és az FTC stadionjának üzemeltetője, a Sportfive a sorozatban harmadik bajnoki címét idén megszerző Ferencváros idénybeli utolsó hazai bajnoki mérkőzésén, az FTC–Mezőkövesd NB I-es meccsen (2021. május 1., szombat 19.30) vendégül látja a Nemzet Hőseit, amennyiben meglesz időben a 4 millió beoltott – olvasható a zöld-fehérek hivatalos honlapján.

 

A Ferencvárosi Torna Club azoknak az egészségügyi és rendvédelmi dolgozóknak, katonáknak, katasztrófavédőknek szeretne köszönetet mondani, akik a koronavírus-világjárvány alatt is – közvetlen veszélynek kitéve magukat, a frontvonalban küzdve – kiszolgálták az országot.

„Ők a Nemzet Hősei, és most rajtunk a sor, hogy valamit visszaadjunk nekik” – írja a fradi.hu, fontos tudnivalóként hozzátéve: az akcióban részt vevők létszáma korlátozott, és a belépéshez szükséges a védettségi igazolvány, valamint a szurkolói kártya (akinek nincs még Fradi-szurkolói kártyája, annak kiváltási díját átvállalja az FTC és a Sportfive).

A kampány részletei megtalálhatóak a fradi.hu/nemzethosei oldalon.

Ha elhangzik a miniszterelnöki bejelentés a mérkőzések látogathatóságáról, akkor természetesen nemcsak a fent meghatározott körből jelentkezők lehetnek jelen a bajnokcsapat Mezőkövesd elleni mérkőzésén, hanem – az előírásoknak megfelelő létszámban – más drukkerek is: a védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év felettiek és a felügyeletük alatt álló kiskorúak. Ennek részleteiről ide kattintva olvashat!

Forrás: fradi.hu
Forrás: fradi.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik