FTC: korábban is szóba került az érkezése, valószínűleg aláír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.30. 10:57
A borsonline.hu információja szerint már szinte biztos, amit a Nemzeti Sport Online előrevetített, hogy a korábban is a Ferencvárosban futballozó Holczer Ádám lesz Jova Levente utódja a labdarúgó NB I címvédőjénél. A soroksári kapus maga is úgy nyilatkozott, valószínű, hogy visszatér korábbi klubjához, ahol szeretné felvenni a versenyt Dibusz Dénessel.

Amint arról a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt, Holczer Ádám lehet a Ferencvárosnál Jova Levente utódja, akit a zöld-fehérek felmentettek az edzések látogatása alól, miután egy szórakozóhelyen konfliktusba keveredett. Holczer Ádám lehet a Ferencvárosnál Jova Levente utódja, akit a zöld-fehérek felmentettek az edzések látogatása alól, miután egy szórakozóhelyen konfliktusba keveredett.

„Akárcsak a csapatomnak, nekem is jól megy a játék, és mivel a Fradi folyamatosan figyelemmel kísér minket, már korábban szóba került az esetleges szerződtetésem – mondta Holczer a borsonline.hu-nak. – Amióta hét éve elkerültem a Fradiból, sok klubban megfordultam, és közben sokkal érettebb játékos lettem.”

„Soroksáron megjött az önbizalmam is, így készen állok egy új kihívásra. Pécsett lehúztam egy idényt Dibusz Dénes mögött a kispadon, és akkor inkább csapatot váltottam, de most nem tartok a versenyhelyzettől. Mindent megteszek, hogy idővel újra első számú kapusa lehessek a Ferencvárosnak.”

Holczer az előző négy NB II-es bajnokiján nem kapott gólt, a Soroksár pedig ötmeccses győzelmi szériánál jár, vezeti a másodosztályt. A kapus a Ferencvárosnál nevelkedett, az első csapatnál is védett, majd Vecsésen, Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsen, a Gyirmótnál és Kozármislenyen is futballozott, mielőtt a Soroksárhoz került.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik