FTC: horvát próbajátékos jött, de Trochowskiról sem mondtak le

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.14. 14:21
null
Vajon ki lehet a háttal látható játékos? (Fotó: fradi.hu)
A Nemzeti Sport Online információja szerint horvát középpályás érkezett próbajátékra a Ferencvároshoz.

A ferencvárosi szurkolók körében élénk találgatás kezdődött azután, hogy a hétfői edzés képein egy új játékost véltek felfedezni. Az ulloi129.hu oldal arról szavaztatta meg olvasóit, vajon a klubbal korábban hírbe hozott Piotr Trochowski látható-e a képen.

Az NSO úgy értesült, hogy egy horvát középpályás szerepel próbajátékon a Fradinál, aki legutóbb az RNK Split csapatában játszott. Ugyanakkor a klubnál még nem mondtak le Piotr Trochowski megszerzéséről sem. A korábbi német válogatott játékos a minap a Hamburger Abendblattnak nyilatkozott a helyzetéről, de ő a magyarországi folytatás lehetőségét nem említette:

„Szinte mindennap beszélek az ügynökömmel, és várjuk az ajánlatokat. Szeretném a Bundesligában folytatni, de nyitott vagyok más országok, például Anglia, Franciaország vagy Olaszország irányába is” – mondta Trochowski, aki egyéni edzéseket végez Hamburgban, hogy formában tartsa magát.

A Fradira visszatérve, a lejáró szerződésű Vladan Csukics továbbra is a csapattal készül, és még nem dőlt el, milyen formában fogja segíteni a klubot a jövőben. Információink szerint még az sem zárható ki teljesen, hogy játékosként marad az FTC kötelékében.

Az utóbbi időben sokat foglalkoztunk David Mateos helyzetével. A spanyol védőről Thomas Doll legutóbbi nyilatkozatában elárulta, „a hozzáállása miatt nem tagja a keretnek”. Mint megírtuk, Mateos közölte, távozni szeretne, lehetőleg ingyen. Friss fejlemény, hogy megtudtuk, a klub felajánlotta neki, vásárolja ki magát a szerződéséből. A játékos ezt először elfogadta, később mégis azt közölte, hogy nincs rá pénze. Itt tartunk most, Mateost mindenesetre nevezték az Európa-liga második selejtezőkörére, amelyben a bosnyák Zeljeznicar vár a népligeti együttesre.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők: Haraszti Zsolt (Paks), Leandro de Almeida (Omonia – Ciprus, szabadon igazolhatóként), Radó András (Haladás), Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország, kölcsön után végleg), Stanislav Sesták (szlovák, VfL Bochum – Németország, szabadon igazolhatóként)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kunsági Roland (Mezőkövesd), Péter Antal (Soroksár) Simita Gergő (Soroksár)

Az utánpótlásból felkerültek: Dragóner Filip, Lakatos István, Nyéki Márk, Varga Ádám (profi szerződést kaptak)

Kiszemeltek:Gastón Sauro (argentin, Basel – Svájc), Piotr Trochowski (német, szabadon igazolható, legutóbb Sevilla – Spanyolország)

Távozók: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, nyíregyházi kölcsön után Haladás), Philipp Bönig (német, szabadon igazolható), Buzsáky Ákos (szabadon igazolható, érdeklődik iránta: RAFC), Vladan Csukics (szerb, szabadon igazolható), Tomislav Havojic (horvát, szabadon igazolható), Hidvégi Sándor (dunaújvárosi kölcsön után szabadon igazolható), Stjepan Kukuruzovic (horvát, FC Vaduz – Liechtenstein*), Benjamin Lauth (német, szabadon igazolható), Nagy Dániel (Würzburger Kicker – Németország), Tarczy Pál (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Jack Tuijp (holland, helmondi kölcsön után FC Volendam – Hollandia), Ugrai Roland (Haladás)
Kölcsönbe távozók: Csilus Tamás (pápai kölcsön után Kisvárda), Korozmán Kevin (Soroksár)

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország)

Távozhatnak: Dibusz Dénes (érdeklődik iránta: Hertha – Németország), David Mateos (spanyol, érdeklődnek iránta: angol másodosztály, Egyesült Államok), Kunsági Roland (Mezőkövesd), Péter Antal (Soroksár) Simita Gergő (Soroksár)
* Az FC Vaduz liechtensteini csapat, de a svájci élvonalban szerepel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik