FTC: hónapokat várt az engedélyére, ma pályára lépett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.07. 13:30
Patik Mártonnak, a Red Bull Salzburgtól a nyáron a Ferencvárosba hazatérő fiatal középhátvédnek csak a hét közben érkezett meg a játékengedélye, azonban szombaton már végigjátszotta az U19-es élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Puskás Akadémia elleni bajnokit.

Júliusban számoltunk be róla, hogy Patik Mártont külföldről több helyről is megkeresték, ám a hazatérés mellett döntött. Azóta korábbi klubjával, az FTC-vel készült, ennek ellenére a vártnál többet kellett várnia arra, hogy tétmeccsen is pályára léphessen a zöld-fehéreknél.Júliusban számoltunk be róla, hogy Patik Mártont külföldről több helyről is megkeresték, ám a hazatérés mellett döntött. Azóta korábbi klubjával, az FTC-vel készült, ennek ellenére a vártnál többet kellett várnia arra, hogy tétmeccsen is pályára léphessen a zöld-fehéreknél.

A középhátvéd – aki a korosztályos válogatottakban éveken át hordta a csapatkapitányi karszalagot – játékengedélye csak a hét közben érkezett meg, ám szombaton így is végigjátszotta a Puskás Akadémia elleni bajnokit az U19-eseknél.

A találkozón – nem mellesleg – az első gólt a szintén U-válogatott Keményffy Máté szerezte, ám a Fradi fordított Kutai Dániel fejes góljával, valamint Dragóner Filip kapufás találatával.

A Ferencvárosban kezdő volt Lakatos István is, akinek Thomas Doll vezetőedző több alkalommal bizalmat szavazott a felnőtteknél, a támadó Magyar Kupa-találkozón gólt is szerzett, de NB I-es bajnokija is van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik