NB I: fűti a revánsvágy a Fraditól a Lombardhoz távozó Beliczkyt

Vágólapra másolva!
2013.02.15. 09:22
Saját bevallása szerint fűti a revánsvágy a Lombardhoz távozó Beliczky Gergőt, aki a Ferencváros labdarúgócsapatát hagyta ott a téli átigazolási időszakban, majd kötött három évre szóló megállapodást a pápaiakkal.

„Maradhattam volna a Ferencvárosban, de mindenképpen játszani akartam, mégpedig az NB I-ben – mondja a 22 esztendős Beliczky Gergő a Nemzeti Sportnak. – Amikor Détári Lajos volt a Fradi edzője, játszottam, az edzőváltás után már ritkábban. Edzettem, tisztességgel végeztem a dolgomat, de nem szerettem volna hosszú távon a kispadot koptatni vagy rosszabb esetben a nézőtéren ülni, s nem futballozni. Vagy ha igen, nem az NB II-ben, a zöld-fehérek második csapatában."Beliczky Gergő a Nemzeti Sportnak. – Amikor Détári Lajos volt a Fradi edzője, játszottam, az edzőváltás után már ritkábban. Edzettem, tisztességgel végeztem a dolgomat, de nem szerettem volna hosszú távon a kispadot koptatni vagy rosszabb esetben a nézőtéren ülni, s nem futballozni. Vagy ha igen, nem az NB II-ben, a zöld-fehérek második csapatában."

Most élvonalbeli játékra lesz lehetősége a csatárnak a jelenleg tizenharmadik pozícióban álló együttesben.

„Nem akarok hangzatos nyilatkozatokat tenni, beszéljenek a tettek. Ne csak a bajnokságban, hanem már a jövő heti Ligakupa-negyeddöntőben is. A kupában és az NB I-ben is a Ferencvárossal kezdünk... Hogyne fűtene a bizonyítási vágy! Bár akkor is így lenne, ha mondjuk az MTK-val játszanánk. A lényeg, hogy nyerjünk – s persze én is minél többször legyek eredményes."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik