FTC: élőben közvetítik a németországi edzőtábor mérkőzéseit

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.14. 13:12
null
Három kamerával közvetíti a FradiMédia a felkészülési mérkőzéseket (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/elokepes-kozvetitessel-jelentkezunk-az-edzotaborbol" target="_blank">fradi.hu</a>)
2017 után ismét élőképes közvetítésben követhetik a szurkolók az NB I-ben szereplő Ferencváros labdarúgócsapatának felkészülési mérkőzéseit - számolt be róla a klub honlapja.

A FradiMédia az exkluzív tartalmak mellett újdonsággal is készül a szerdán induló németországi edzőtábor alatt. A bajnoki címvédő hivatalos honlapján jelentette be, hogy élőben, három kamerával közvetíti a felkészülési mérkőzéseket.

„A háromkamerás közvetítést a gólok és a helyzetek visszajátszásával igyekszünk teljessé tenni, emellett a helyszíni kommentátor segítségével minden fontos információt átadunk a nézőknek, ráadásul, a félidei és a meccsvégi pályaszéli interjúkkal a főszereplők véleményét is meghallgathatjuk az adott találkozóról” – írja a közlemény.

Az ellenfelekről és kezdési időpontokról később ad tájékoztatást az FTC. A 32-szeres magyar bajnok június 16. és június 26. között készül Németországban.

NYÁRIJÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Ryan Mmaee (belga–marokkói, AEL Limassol – Ciprus)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Csernik Kornél (Soroksár)?, Csonka András (Budafoki MTE)?, Csontos Dominik (Soroksár)?, Ammar Ramadan (szír, Soroksár), Szánthó Regő (ZTE FC)?, Szécsi Gergő (Soroksár)?, Szerető Krisztofer (Soroksár)?, Takács Zsombor (Soroksár)?, Varga Ádám (Soroksár)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Sam Adekugbe (kanadai, Valerenga – Norvégia), Keanu Baccus (ausztrál, Western Sydney Wanderers – Ausztrália)
Távozók: Marcel Heister (horvát–német, lejár a szerződése), Isael (brazil, lejár a szerződése), Lovrencsics Gergő (lejár a szerződése), Michal Skvarka (szlovák, lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik