FTC: Csercseszov először dolgozhat szinte teljes kerettel

Vágólapra másolva!
2022.02.08. 21:44
null
Sztanyiszlav Csercseszov az Újpest elleni bajnoki derbin (Fotó: Szabó Miklós)
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a Vasas elleni szerdai kupameccsről beszélt a zöld-fehér klub hivatalos honlapjának, és fontosnak tartotta megemlíteni: január eleji munkába állása óta kedden végre minden labdarúgójának edzést tarthatott – leszámítva a hosszú időre kidőlt sérülteket.

 

„A legfontosabb az volt, hogy beszéljünk a vasárnapi mérkőzésről, ami nem volt túl jó számunkra – idézi a fradi.hu Sztanyiszlav Csercseszovot. – Megbeszéltük, hogy nincs rendben, ha hazai pályán három–nullára kikapunk. Ilyenkor fontos, hogy kielemezzünk mindent, ami történt, de az is sokat jelent, hogy a hosszabb sérüléssel bajlódókon kívül végre mindenki rendelkezésre áll, így kedden már szinte teljes kerettel tudtuk például a taktikát is gyakorolni. Amióta január elején munkához láttam a Ferencvárosnál, a keddi volt az első alkalom, amikor minden játékos együtt volt egy edzésen, korábban a koronavírus, a sérülések és az Afrika-kupa is tizedelte a keretünket. Azt tapasztaltam, hogy a játékosok szeretnék mielőbb megérteni, hogy pontosan mit is várok el tőlük, ehhez azonban elengedhetetlen, hogy ne legyenek hiányzóink.”

A Paks elleni hazai 0–3-at követően gyors javítási lehetőséget kínáló kupacsatáról az orosz tréner elmondta: a hétvégi bajnokin látottak alapján jó csapatnak tartja a Vasast, és természetesen felkészültek belőle.

„Számunkra a Magyar Kupa lehetőség arra, hogy újabb serleget szerezzünk. A kupamérkőzéseknek általában mindenhol különleges hangulata van, ilyenkor nem számít, hogy ki kicsoda és melyik ligában szerepel. Remélem, megtelik a stadion, és jó hangulatú mérkőzésen jó teljesítményt láthatunk majd a Fraditól!” – tette hozzá Csercseszov.

MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ – a szerdai program

13.00: FC Nagykanizsa (NB III)–ETO FC (NB II) – élőben az NSO-n!
17.00: Aqvital FC Csákvár (NB II)–Paksi FC – élőben az NSO-n!
17.00: Békéscsaba 1912 Előre (NB II)–Gyirmót FC Győr – élőben az NSO-n!
17.15: Kecskeméti TE Hufbau (NB II)–Budapest Honvéd (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
20.00: Vasas FC (NB II)–Ferencvárosi TC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik