FTC: Botka máris edzésben, készül a BL-selejtezőre

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.06.29. 20:12
null
Botka Endrének gyorsan át kell szellemülnie az Eb után, mert már a Ferencvárosban vár rá feladat (Fotó: Szabó Miklós)
Botka Endre számára az volt a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság legfőbb tanulsága, hogy nincs lehetetlen. A magyar válogatott védője klubja, a Ferencváros honlapján beszélt a tapasztalatokról és az új kihívásokról, hiszen máris edzésbe állt a magyar bajnoknál.

 

„Ilyenkor talán az a legnehezebb, hogy az edzések és a mérkőzések jelentette intenzív fizikai és mentális megterhelést követően egy kicsit ki tudjon kapcsolódni az ember, fontos, hogy amennyire csak lehet, felfrissüljünk, én is erre törekedtem az utóbbi néhány napban – idézi a fradi.hu Botka Endrét. Testileg jól vagyunk, a pszichés része az, amin kicsit még dolgoznunk kell. Szerencsére nagyon jó visszajelzéseket, rengeteg szeretetet kaptunk azóta, hogy számunkra véget ért az Eb, rengetegen gratulálnak, ez hihetetlenül jólesik, és rengeteg motivációt ad.”

Botka az Eb tanulságáról is beszélt, szerinte a legfőbb, hogy nincs lehetetlen.

„Eddig mindig csak beszéltünk arról, hogy a nagy csapatok ellen is eredményesek lehetünk, az Eb-n azonban kiderült, hogy egy-egy ellenfél hiába jobb nálunk egyénileg, csapatként bárki ellen lehet esélyünk a győzelemre” – mondta a szerdán a DAC ellen felkészülési mérkőzést játszó FTC játékosa.

Az FTC jövő héten már BL-selejtezőt játszik a koszovói Prishtinával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik