FTC: Az Újpest ellen különösen jó gólt szerezni - Somália

Vágólapra másolva!
2012.08.18. 20:26
A labdarúgó NB I 4. fordulójában Újpest–Ferencváros rangadót rendeznek vasárnap. A mérkőzés előtt a zöld-fehérek támadója, Somália a fradi.hu-n nyilatkozott érzéseiről.

„Mindig nagyon jó érzés az ellenfél kapujába betalálni, a derbire ez különösen igaz – mondta a Ferencváros támadója, Somália. – Fantasztikus, amikor az ember nevét skandálják a szurkolók. Szeretnék újra gólt ünnepelni az Újpest ellen, és ezzel szeretném segíteni a csapatot. Ugyanúgy, mint mindenki, én is győzni szeretnék az Újpest otthonában. Nagyon fontos lenne nyerni. A Pápa elleni siker megnyugtatott minket, fantasztikus volt idehaza győzni. Most idegenben is erre törekszünk, mert az Újpest elleni három pont begyűjtése nagyot lendítene a csapat önbizalmán és morálján."

A brazil labdarúgó a pályán betöltött szerepéről is beszélt: „Szeretek a bal szélen játszani, de az sem jelent gondot, ha csatárként kapok lehetőséget. A visszavont támadópozíciója nem feküdne nekem, mert úgy érzem jól magam, ha szemben állok a kapuval, és nincs előttem senki. Így ki tudom használni a gyorsaságomat, és kapura tudok törni. Úgy érzem, itt vagyok a leghatékonyabb."

A 23 éves futballista hozzátette: a mérkőzések előtt szeret zenét hallgatni, de ahogy kilép a pályára, már csak a futballra, a gólszerzésre koncentrál.

Az Újpest–Ferencváros rangadó vasárnap 16.30-kor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik