FTC: a Népligetben vagy Dunavarsányban tarthatják az edzéseket

Vágólapra másolva!
2013.03.06. 15:28
A Nemzeti Sport információja szerint a Nemzeti Sportközpontok (NSK) a Népligetet és Dunavarsányt ajánlotta fel a Ferencváros labdarúgócsapata számára, hogy az új stadion elkészültéig ott tartsák az edzéseket.

Mint korábban beszámoltunk róla, jövő szerdán biztos nem kerül sor a Rapid Wien elleni búcsúmeccsre, és mivel még nincs meg a közbeszerzési pályázat győztese, így a korábbi hírekkel ellentétben másnap nem kezdődik meg az Albert-stadion bontása.Mint korábban beszámoltunk róla, jövő szerdán biztos nem kerül sor a Rapid Wien elleni búcsúmeccsre, és mivel még nincs meg a közbeszerzési pályázat győztese, így a korábbi hírekkel ellentétben másnap nem kezdődik meg az Albert-stadion bontása.

A fradi.hu megerősítette, hogy nem az Újpest elleni szombati derbi lesz az utolsó meccs a stadionban, a szoros nemzetközi valamint hazai versenyprogram miatt még nem született végső döntés a búcsúmeccs pontos időpontjáról. A búcsúmeccs után azonban lehetőséget biztosít a klub a stadion székeinek, a gyepszőnyeg egyes részeinek, a hálónak, a kapufa néhány darabjának és más ereklyéknek a megvásárlására.

A Ferencváros több tárgyalást folytatott arra a helyzetre készülve, amikor már nem játszhatja jelenlegi stadionjában a hazai meccseit, az egyik lehetséges helyszín a Puskás Ferenc Stadion (amikor a hatvanas-hetvenes években az Üllői úti stadiont újjáépítették, a munkálatok ideje alatt évekig a Népstadionban játszotta hazai mérkőzéseit a Ferencváros).

Az új stadion a tervek szerint 2014 őszére készül el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik