FTC: a Lech-edző nem látta még játszani Holmant, de várja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.10. 10:45
Dariusz Zuraw, a lengyel Lech Poznan másodedzője a lengyel sajtóban megerősítette Piotr Rutkowski alelnök véleményét, miszerint Holman Dávid nagy hasznára lehet a jövőben a lengyel élvonal 3. helyezettjének.

„Nagy reményeket fűzünk Holmanhoz. Egyetértek az alelnökkel, valóban ő lehet a jövő egyik embere a klubnál, de egyelőre meg kell ismernünk, lassan építjük be a csapatba – mondta a szakember az ősszel légmelle miatt egyetlen bajnokin sem szereplő középpályásról. – Nem láttam még személyesen játszani, de rengeteg felvétel eljutott hozzánk. A megfigyelőink régóta figyelemmel kísérték a karrierjét."

Holman a napokban aláírhatja a kölcsönszerződését, amelynek értelmében a Lech Poznannál Lovrencsics Gergő klubtársa lesz.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Hajnal Tamás (szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Popov Patrik, Haris Attila
Kiszemeltek: Elek Ákos (DVTK), Marcos Júnior (brazil, Fluminense, legutóbb kölcsönben Vitória – Brazília), Varga Roland (Győri ETO)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, kölcsönbe, Nyíregyháza?), Holman Dávid (Lech Poznan – Lengyelország), David Mateos (spanyol, érdeklődnek iránta: Betis – Spanyolország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik