FTC: A klub már elfelejtette Adamset, de a szurkolóknak van szívük - Jenner

Vágólapra másolva!
2014.12.04. 13:51
Julian Jenner, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK szélsője a tragikus körülmények között elhunyt korábbi csapattársáról, Akeem Adamsről emlékezett meg legfrissebb Facebook-bejegyzésében. A holland futballista szerint a Ferencvárosnál már megfeledkeztek Adamsről, ő azonban a szurkolókkal együtt sohasem felejti el barátját.

„Még mindig nagyon hiányzol nekem… – üzent Jenner Adamsnek. – Sohasem felejtem el, hogyan változtattad meg az életemet. Mosollyal az arcomon élem a mindennapjaimat, de ugyanakkor tudom, hogy bármelyik napom lehet az utolsó. Amikor hazamegyek és ránézek a falamon lévő fényképre rólad, te emlékeztetsz rá, hogy milyen csodás az életem.” Jenner Adamsnek. – Sohasem felejtem el, hogyan változtattad meg az életemet. Mosollyal az arcomon élem a mindennapjaimat, de ugyanakkor tudom, hogy bármelyik napom lehet az utolsó. Amikor hazamegyek és ránézek a falamon lévő fényképre rólad, te emlékeztetsz rá, hogy milyen csodás az életem.”

„Azt üzened nekem, hogy a csillagok felé törjek és azon is túl. Elképzelhető, hogy annál a klubnál, ahol az utolsó mérkőzésedet játszottad, már elfelejtettek téged, de a Ricardo Moniz vezette csapat többi tagja és a szurkolók – akiknek van szívük, mint neked és nekem – sosem fognak. Hiányzol!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik