FTC: a Heerenveentől érkezett U-válogatott játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.27. 18:31
null
Péter Antal és Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója a szerződés aláírása után (Fotó: fradi.hu)
Péntek délután a Ferencváros labdarúgócsapata szerződtette a tizenkilenc éves Péter Antalt – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

 

A fiatal támadó az előző szezont a holland élvonalbeli Heerenveennél töltötte, ahova 2009-ben került, miután a 2008–2009-es szezonban hetvenkilenc gólt lőtt a Szekszárd UFC csapatában. Péter korábban játszott az U16-os magyar válogatottban, ahol hét mérkőzésen négy találatot szerzett. A csatár a legutóbbi szezonban a második helyen végzett (15 góllal) a holland U19-es bajnokság góllövőlistáján.

„Nagyon örülök, hogy a Ferencvároshoz igazoltam, nagyszerű érzés lesz a legjobb magyar csapatban játszani. Korábban már tesztelt a Fradi, nagy büszkeséggel töltött el, hogy a legpatinásabb egyesület felfigyelt rám. Örülök, hogy újra egy klubban dolgozhatok Máté Csabával, aki az edzőm volt Szekszárdon. Szeretnék minél több gólt lőni először a második csapatban, majd később az NB I-esek között. Remélem, hogy sok örömet okozhatok majd a szurkolóknak” – nyilatkozta bemutatkozóul a fiatal játékos a fradi.hu-nak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik