Fradi: felvágott mellkasáról mesélt a visszatérő Holman

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.04. 08:19
Holman Dávid élete egy átlagos edzésen megváltozott, légmellett kapott. A Ferencváros labdarúgóját azóta megoperálták, visszatért, s a fradi.hu-nak mesélt arról, hogyan élte meg a megpróbáltató napokat.

A 21 éves, magyar utánpótlás-válogatott középpályás a Ferencváros egyik kimondottan kemény edzésének végén érzett erős szorítást a mellkasában, a bal karja zsibbadni kezdett, majd nem sokkal később kórházba szállították és meg is műtötték.és meg is műtötték.

„Adtak egy helyi érzéstelenítőt a mellkasomba, ami nem volt kellemes. Egyből felvágták szikével és egy 15-20 cm-es csövet kezdtek el bedugni a mellhártyámig. Az a hang, amikor elérték a mellhártyát, még egy ideig a fülembe fog csengeni” – mesélt az operáció emlékeiről a Ferencvárost 2010 óta erősítő Holman, aki családjának külön köszönetet mondott.

A közel 30 NB I-es találkozón pályára lépő támadó másfél hónapig nem mozoghatott, de már megkezdte a terheléses edzéseket. A Fradi orvosa szerint amint visszanyerte az erőnlétét, újból csatlakozhat a kerethez.

„Ennyi pihenés után még a biciklizés is felemelő érzés” – mondta Holman, aki jó játékkal feledtetné a betegség emlékeit.

Holman Dávid mellett a zöld–fehérek másik labdarúgója, Somália is munkába állt a sérülését követően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik