Ferencváros: új szerződést írt alá a 18 éves reménység

Vágólapra másolva!
2021.03.25. 11:32
null
Redzic Damir új szerződést írhatott alá (Forrás: <a href="https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/szerzodest-hosszabbitottunk-fiatal-tehetsegunkkel" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapata szerződését hosszabbított a 18 éves támadójával, Redzic Damirral.

A Harkányban és a Pécsi MFC-ben nevelkedett labdarúgó 2017-ben került a Ferencvároshoz, és az U15-ös csapat alapembereként 15 alkalommal volt eredményes. Később, az U16-os és az U17-es együttesben is meghatározó szerepet töltött be, e két mezőnyben szintén 15 találatot jegyzett. A jelenleg is zajló évadban az FTC NB III-as és az U19-es alakulatában egyaránt bizonyít – írja a fradi.hu.

A magyar édesanyától és bosnyák édesapától származó Redzic képességeire már az NB I-es gárda vezetőedzője, Szerhij Rebrov is felfigyelt, és az idén januárban, a marbellai edzőtáborba is utazhatott, ráadásul felkészülési meccsen ott gólt is szerzett. Redzic január 23-án, a Puskás Akadémia ellen debütált az NB I-ben (a 81. percben állt be csereként), s azóta még egyszer, a Kisvárda elleni meccsen is pályára lépett (a 86. percben).

A klub Youtube-csatornája kisfilmben bemutatja a fiatalt:


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik