Ferencváros: kételyek az elnök és az Orangeways-szerződéssel kapcsolatban

Vágólapra másolva!
2010.10.12. 19:23
Címkék
Az FTC Labdarúgó Zrt. vezetősége közleményben jelentette ki, hogy szerinte az FTC elnöke, Kovács Miklós a „saját érdekeit képviseli, és minél inkább igyekszik kihasználni az FTC Labdarúgó Zrt. által biztosított lehetőségeket". Az FTC Labdarúgó Zrt. ezért kénytelen átértékelni minden kapcsolatát az Orangeways-szel. Alább a Zrt. közleményét olvashatja.

„Az FTC Labdarúgó Zrt. vezetősége sajnálattal tudatja, hogy Kovács Miklós úr, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, az általa létrehívott akvizíciós bizottság 2010. október 12. 16.00 órára Kevin McCabe úr részvételével tervezett megbeszélésén nem jelent meg.„Az FTC Labdarúgó Zrt. vezetősége sajnálattal tudatja, hogy Kovács Miklós úr, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, az általa létrehívott akvizíciós bizottság 2010. október 12. 16.00 órára Kevin McCabe úr részvételével tervezett megbeszélésén nem jelent meg.

Egyidejűleg kételyek merültek fel Kovács Miklós úr akvizícióval kapcsolatos meghatalmazásaira vonatkozóan.

Ezek a körülmények ismételten beárnyékolják az Orangeways és az FTC Labdarúgó Zrt. kapcsolatát, és kétségeket támasztanak Kovács Miklós úr igazi szándékaival és megbízhatóságával kapcsolatban.

Az FTC Labdarúgó Zrt. sajnálatos módon kénytelen átértékelni minden kapcsolatát az Orangeways-szel, különös tekintettel az FTC Labdarúgó Zrt. által ingyen biztosított buszpályaudvar és irodahelységek használatát, valamint az Orangeways FTC Labdarúgó Zrt. -vel szemben fennálló, megfelelően dokumentált tartozásának rendezését.

A jelen helyzetben úgy látjuk, hogy az Orangeways és annak vezetője, Kovács Miklós úr leginkább a saját érdekeit képviseli, és minél inkább kihasználni igyekszik az FTC Labdarúgó Zrt. által biztosított lehetőségeket.

Ezzel a magatartással az Orangeways a szponzori szerződés céljával ellentétben folyamatosan veszteségeket okoz az FTC Labdarúgó Zrt.-nek.

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezetősége mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt a számára kedvezőtlen helyzetet megszüntesse."

FTC Labdarúgó Zrt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik