Ferencváros: Egy jó csapat kétszer egymás után nem kap ki - Short

Vágólapra másolva!
2010.05.03. 22:59
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Craig Short a 100% Fradinak elmondta, egy jó csapat kétszer egymás után nem kap ki, ezért a pénteki Újpest elleni vereség ellenére optimistán várja a holnapi Győri ETO elleni idegenbeli bajnokit.

„Az Újpesttel szemben pénteken 1–0-ra elveszített mérkőzés után azt mondtam az öltözőben a játékosoknak, hogy egy jó csapat kétszer egymás után nem kap ki, és én a Fradit jó csapatnak tartom" – kezdte a 100% Fradinak adott nyilatkozatát a holnapi Győr elleni meccs kapcsán a Ferencváros vezetőedzője, Craig Short.

„Ezt a közelmúltban bizonyítottuk a bajnok Debrecen legyőzésével, a listavezető, általam legjobb magyar együttesnek tartott Videoton elleni döntetlennel, és szerintem az Újpest ellen is, hiszen több helyzetet alakítottunk ki, háromszor találtuk el a kapufát, más kérdés, hogy végül vereséget szenvedtünk. De ettől függetlenül, a mérkőzések, az edzések minden percében látom a játékosokon a motivációt, és ez Győrben sem fog hiányozni. Bízom benne, a védekezésünkkel sem lesz gond, remélem, a helyzetekig is megint eljutunk, csak most végre néhányat értékesíteni is kellene a ziccereink közül" – mondta a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik