Ferencváros: Adriano szerint sok a jó védő, nehéz lesz bekerülnie

Vágólapra másolva!
2010.09.02. 15:32
Adriano Alves, a Ferencváros brazil futballistája eddigi Üllői úti tapasztalatai alapján úgy ítéli meg, sok a jó védő a zöld-fehéreknél, ezért nehéz lesz bekerülnie a kezdő tizenegybe.

„Rengeteg a jó védő a csapatban, nem lesz könnyű bekerülni a kezdőbe – idézi az ftc.hu a védőt, aki eddig kétszer lépett pályára a magyar bajnokságban, a Videoton és tegnap a Győri ETO ellen egyaránt csereként. – Brazíliában a védelem több posztján szerepeltem, sőt szűrőként is lehetőséget kaptam. Nagyon jó passzban van a csapat, jönnek az eredmények, remélem, ez a lendület sokáig kitart.”ftc.hu a védőt, aki eddig kétszer lépett pályára a magyar bajnokságban, a Videoton és tegnap a Győri ETO ellen egyaránt csereként. – Brazíliában a védelem több posztján szerepeltem, sőt szűrőként is lehetőséget kaptam. Nagyon jó passzban van a csapat, jönnek az eredmények, remélem, ez a lendület sokáig kitart.”

A családjával Budapestre érkező játékosnak egyedül a nyelvtudás hiánya okoz kellemetlenséget, egyelőre honfitársa, Junior segít neki a fordításban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik