Felkészülés: Zsótér összefejelt ellenfelével, idő előtt lefújták a Honvéd meccsét

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.01.17. 13:13
null
Zsótér Donátot a pályán ápolta az orvosi stáb (Fotó: honvedfc.hu)
A Budapest Honvéd Koperben felkészülési mérkőzést játszott a szerb FK Kolubarával, de a találkozót a 74. percben, 1–0-s állásnál le kellett fújni, miután Zsótér Donát összefejelt egy védővel. A támadót kórházba kellett szállítani, de nincs komoly baja, szerdán hazatérhet Budapestre. A kispestiek találatát a Brandon Domingues szerezte.

A Budapest Honvéd és az FK Kolubara találkozóját félbe kellett szakítani a második félidő közepén, miután a kispestiek támadója, Zsótér Donát összefejelt a szerb csapat egyik védőjátékosával. Az orvosi stáb azonnal megkezdte a magyar játékos ápolását a pályán, a játékvezető pedig bő tíz perccel az eset után úgy döntött, hogy idő előtt véget vet a találkozónak.

A Honvéd tájékoztatást adott ki Zsótér állapotáról, ebben arról írnak, hogy a pályán történő ápolás után mentő szállította kórházba a futballistát – eszméleténél van.

A meccs (az ütközés 1:19:40-nél)

A kispesti klub később már azt írta Facebookon, hogy a játékoson elvégezték a szükséges vizsgálatokat, amelyek alapján megállapították, nincs komoly baja a csatárnak. Zsótért az éjszakára még benn tartják, de szerdán visszatérhet Budapestre.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BUDAPEST HONVÉD FC–FK KOLUBARA (szerb) 1–0 (0–0)
a 74. percben sérülés miatt félbeszakadt
Honvéd:
Szappanos – Prenga, Csirkovics (Lovric, a szünetben), Capan – Doka, Mitrovics, Plakuscsenko, Benczenleitner – Samperio (Kocsis G., 60.), Lukics (Domingues, 33.), Zsótér
Vezetőedző:Dean Klafuric
Gólszerző: Domingues (54.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik