Az első nagy helyzet a horvátok előtt adódott, de Mioc Benedik lövése a kapufáról kifelé pattant. A Videoton jobb oldala igen aktív volt az első félidőben, a 35. percben pedig ez eredménnyel is párosult, amikor Szolnoki Roland nagy bedobását egy horvát védő megcsúsztatta, de a labda éppen Feczesin Róbert elé került, aki közelről a kapuba bólintott. (1–0)

A második játékrész nagy Vidi-lehetőséggel kezdődött, de Danko Lazovics fejesét nagy bravúrral hárította a kapus. A horvátok ezután átvették az irányítást, és két percen belül fordíthattak volna, mindkét alkalommal a kapufán csattant a labda.

A 73. percben növelte előnyét a fehérvári csapat. Bódi Ádám szögletét Vinícius csúsztatta Lazovics elé, aki néhány lépésről passzolt a kapuba. (2–0) A horvátok a második kapott gól ellenére is támadásban maradtak, de előbb Kovácsik Ádám bravúrja, majd egy újabb – a meccsen a negyedik – kapufa akadályozta meg a szépítést. Az eredmény már nem változott, a Videoton – amelyben a két új szerzemény, Varga József és Marko Scsepovics is bemutatkozott – 2–0-ra nyert.

NB I-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
VIDEOTON–NK OSIJEK (horvát) 2–0

Felcsút, Pancho Aréna, 400 néző  V:
VIDEOTON: Kovácsik – Nego, Vinícius, Fejes, Szolnok – F. Oliveira, Pátkai (Varga J.), Juhász, Bódi – Feczesin (Scsepovics), Lazovics.
NK OSIJEK: Malenica – Barisic, Barac, Mioc, Boban (Perosevic) – Ejupi (Lopa), Arsenic, Grgic (Zaper), Matas (Dzolan) – Lukic, Knezevic (Lulic).
G: Feczesin (35.), Lazovics (73.)

KORÁBBAN
Budapest Honvéd–Újpest 5–0
Mezőkövesd–DVSC 1–2