Felkészülés: „vezetőedző nékül” ikszelt az Eger a Kövesddel

Vágólapra másolva!
2013.02.15. 15:54
Az Egri FC felkészülési mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott a Mezőkövesddel. 

A vendég egriek szempontjából azért volt érdekes a mai, Mezőkövesd ellenni felkészülési találkozó, mert a leendő vezetőedző, Mészáros Ferenc még nem ült le a kispadra, míg a távozó Simon Antal már nem irányítja a csapatot. Mészáros elmondta, addig hivatalosan nem áll munkába, míg az elődjével nem egyeznek meg a vezetők a váltás körülményeiről. A mai összecsapáson így Horváth Tamás utánpótlástréner ült az egriek kispadján. Mészáros elmondta, addig hivatalosan nem áll munkába, míg az elődjével nem egyeznek meg a vezetők a váltás körülményeiről. A mai összecsapáson így Horváth Tamás utánpótlástréner ült az egriek kispadján.

Az egriek jól kezdték a mérkőzést, a szünetben már 2–0-ra is vezettek, a második félidőben azonban magára talált Véber György másodosztályú együttese, és végül 3–3-as döntetlennel zárult a Mezőkövesd–Eger meccs.

A találkozón a vendégeknél egy próbajátékos is szerepet kapott a 23 éves francia támadó középpályás, Yohan Lasiment személyében, aki rögtön gólt is szerzett. Lasiment legutóbb a görög Lárszában játszott, de nyár óta nincs csapata. Korábban Franciaországban játszott a Rennes-ben, a Sedanban és a Grenoble-ben. A francia élvonalban egy mérkőzésen lépett pályára, míg a másodosztályban 51 találkozón két gólig jutott.

MEZŐKÖVESD-ZSÓRY–EGRI FC 3–3 (0–2)
Mezőkövesd, 300 néző. V: Nagy R.
MSE: Szántai (Ficsor) – Hegedűs Cs., Szalai V. (Lakatos B.), Kardos N., Éles (Bényei) – Petneházi (Bogdány), Farkas B., Dobos (Lipusz), Bognár I.– Hamar Á., George
EGER: Sztankó (Brljak) – Balog Zs., Katona A., Mecsinovics, Piller – Cs. Pavicsevics (Farkas Á.), Albert Á. – Koós, Dobrics (Zvara), Lasimant (Szabó B.) – Horváth Z. (Pavlov)
G: Hamar Á., Bogdány, Bognár I., ill. Horváth Z., Lasimant, Pavlov

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik