Felkészülés: a PMFC legyőzte a ZTE-t, Varga Róbert megsérült

Vágólapra másolva!
2011.01.26. 17:03
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának egyik esélyese, a PMFC 2–1-re győzött Zalaegerszegen felkészülési mérkőzésen a házigazda ZTE ellen.

A ZTE-ből Varga Róbert sérülés miatt kért cserét, még az első félidőben. Az első félidőben nem esett gól, majd a második félidő elején a Barcsról érkező próbajátékos, Sztevan Pavicsevics szerzett vezetést a pécsieknek.

Az 58. percben öngóllal egyenlített a Zete, Ivan Delics beadása Turi közreműködésével került a kapuba. A pécsiek győztes gólját a próbajátékon lévő Ellis Samuel Ato szerezte meg egy zalai védelmi hiba után, a 88. percben a ZTE még egyenlíthetett volna, de Cebara a kapufát találta el.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ZTE FC–PMFC 1–2 (0–0)

Zalaegerszeg, 100 néző. V: Molnár A.

ZTE: Vlaszák (Horkin, Melnicenko) – Kovács G., Miljatovic (Bogunovics), Varga R. (Kocsárdi), Panikvar – Kamber – Szalai T., I. Delics – Rajcomar (Cebara), Turkovs (Balázs Zs.), A. Delic

PMFC: Sólyom – Nagy J. (Horváth Zs.), Stark, Todorovics, Pintér A. (Turi T.) – Lantos (Zsdrál), Odrobéna – Csovics (Sz. Pavicsevics), Godslove (Schultz), Eszlátyi (Ato) – Gyánó (Szcsepanovics)

G: Turi (öngól), ill. Sz. Pavicsevics, Ato

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik