Felkészülés: a Mol Fehérvár legyőzte osztrák másodosztályú ellenfelét

Vágólapra másolva!
2021.06.18. 07:53
null
Kovács István (balra) szerezte a győztes gólt (fotó: molfehervarfc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár megnyerte első felkészülési mérkőzését az ausztriai edzőtáborban – számolt be róla a klub honlapja.

A Mol Fehérvár 2–1-re győzött a legutóbbi évadban az osztrák másodosztály 5. helyén végző SV Lafnitz ellen. A Vidi a 22 éves támadó, Szabó Levente góljával a 10. percben jutott előnyhöz, amire a 30. percben válaszolt a házigazda. A székesfehérváriak a 38. percben Kovács István révén szerezték meg a győztes találatot.

„Jó erősségű csapat ellen játszottunk, hiszen a Lafnitz versenyben volt a feljutásért az osztrák másodosztályban. Hat nagyon komoly edzésen van túl a keret, amióta itt vagyunk az edzőtáborban – én ide számolom ezt a felkészülési találkozót is. Három ilyen kemény nap után annyit megérdemelnek a játékosok, hogy holnap a regeneráló edzés után a délután szabad legyen, de szombattól újra gőzerővel dolgozunk tovább, igen komoly terhelésnek lesz kitéve a csapat, hiszen komoly céljaink vannak a szezonban, ehhez most kell megszerezni az alapokat” értékelt a mérkőzés után Szabics Imre, a Mol Fehérvár vezetőedzője.

A Vidi vasárnap az orosz FK Orenburg ellen játszik felkészülési mérkőzést.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Marcel Heister (horvát–német, Ferencváros, szabadon igazolhatóként), Michael Lüftner (cseh, FC Köbenhavn – Dánia, legutóbb kölcsönben Omonia Nicosia – Ciprus)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Tamás Olivér (Paksi FC)?, Zeke Márió (Budafoki MTE)?, Zsóri Dániel (Budafoki MTE)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Tordai Árpád (magyar–román, FC Viitorul – Románia)?
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Elek Ákos

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik