Felkészülés: a Kaposvár simán kikapott izraeli ellenfelétől

Vágólapra másolva!
2012.07.20. 21:23
Sima 3–0-s vereséget szenvedett az izraeli élvonalbeli FC Asdod elleni felkészülési mérkőzésen a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi FC.  

A rakoczifc.hu beszámolója szerint a fiatalokkal felálló Kaposvár 70 percig egyenrangú ellenfele volt az izraeli FC Asdod labdarúgócsapatának, azonban a végére elfáradtak a somogyiak. A Rákóczival kapcsolatos hír, hogy a hosszú külföldi próbajátékról hazatérő védő, Graszl Károly újra a kezdő tizenegyben kapott szerepet.

A fiatalok mellett pályára lépett az elmúlt idényben a Vasasban futballozó Huszárik Zsolt is, akit a többi próbajátékossal (Brlecic, Cehic, Marianovic) egyetemben az izraeliek ellen tesztelt Prukner László vezetőedző.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FC ASDOD (izraeli)–KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 3–0 (0–0)
Telki
RÁKÓCZI FC: Horváth L. – Fenyvesi, Graszl, Major, Jánvári – Brlecic, Huszárik, Katona, Bőle – Cehic, Marianovic. Cserék: Rusák, Vadas, Házi B., Zmukic, Farkas P. Vezetőedző: Prukner László

Prukner László: Az e heti két mérkőzés az eredményesség szempontjából nem alakult túl fényesen. A mérkőzés jelentős részében egyenrangú ellenfele voltunk az izraeli csapatnak, és sok pozitívumot láttam. Az elmúlt négy hét munkája most csúcsosodott ki, eléggé fáradt volt a társaság. Bízom benne, hogy a jövő heti frissítés után sikeres rajtot veszünk majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik