Felkészülés: a Haladás két góllal kikapott a Gyirmóttól

Vágólapra másolva!
2013.02.15. 17:01
A Haladás labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra kikapott a másodosztályú Gyirmóttól. A gólokat Regedei Csaba és Magasföldi József szerezte.

Hosszú kihagyás után Tóth Péter ismét pályára lépett a Haliban, de játszott a térdműtéten átesett Ugrai Roland is. A haladas.hu beszámolója szerint a 34. percben Rajos veszített labdát a Haladás térfelének közepén, Regedei Csaba elé került, aki 22 méterről kilőtte a bal alsó sarkot. Szünet után a gyirmótiak kezdtek jobban, és a 60. percben egy kontra után Magasföldi József 18 méterről, balról a bal felső sarokba bombázott.haladas.hu beszámolója szerint a 34. percben Rajos veszített labdát a Haladás térfelének közepén, Regedei Csaba elé került, aki 22 méterről kilőtte a bal alsó sarkot. Szünet után a gyirmótiak kezdtek jobban, és a 60. percben egy kontra után Magasföldi József 18 méterről, balról a bal felső sarokba bombázott.

„Nagyon fáradtan mozogtak a fiúk, emiatt védekezésben sokat hibáztunk és a kapu előtt is nagyon pontatlanok voltunk. Még két hetünk van, hogy frissebbé tegyük a játékosokat" – mondta Artner Tamás, a Haladás edzője.

FELKÉSZÜLÉS
HALADÁS–GYIRMÓT FC GYŐR 0–2 (0–1)

Szombathely, 50 néző. V: ifj. Tuczay
HALADÁS: Rózsa (Murtits) – Schimmer, Guzmics, Fehér Z., Búrány (Tóth P.) – Simon Á., Nagy I G. – Radó, Németh M. (Rajos, Ugrai), Halmosi – Andorka
GYIRMÓT: Deli (Holczer) – Nagy II G. (Tölgyesi), Csizmadia, Balog Z., Gévay – Regedei, Lázár P. (Hajba), Erős G. (Guttyán), Cseri T. – Magasföldi, Oross (Fitos)
G: Regedei, Magasföldi

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik